Flowers on Tour

Jurre vertelt.

Ik ben Jurre van Flowers on Tour. Op deze pagina vertel ik wie ik ben en waarom ik Flowers on Tour gestart ben. Heb je na het lezen van mijn verhaal een vraag of opmerking? Stuur mij met de knop hieronder een berichtje!

Mijn verhaal.

Ik zal mij maar even voorstellen. Ik ben Jurre Versteegh en ik ben in 2020 mijn eigen bedrijf begonnen in de bloemen. 

Het verkopen van producten en bloemen zit in mijn bloed. Mijn vader heeft zijn eigen bedrijf en ik heb dit altijd al fascinerend gevonden. Vroeger toen ik 5 jaar oud was reed ik al op mijn trap trekker door het dorp Beesd. Ik verkocht appels en peren, die ik samen met mijn moeder ging halen in de buurt. Ik vond het echt super leuk om mijn handel te verkopen aan de deuren, want ja ik verdiende er ook een beetje geld mee. 

Toen ik eenmaal de slag te pakken had heb ik een kar gekocht voor achter mijn fiets. Niet kort daarna ben ik begonnen met het verkopen van verse bloemen en vooral gerbera’s. Dit liep als een trein en ik fietste het hele dorp door. Op een gegeven moment was ik dat getrap toch wel een beetje zat. Ik besloot van mijn verdiende geld een elektrische driewiel fiets te kopen. Nou dit had ik eerder moeten doen was mijn gedachte op dat moment. Ik fiets nu met gemak de hele buurt door binnen een straal van 15km, van Culemborg tot Geldermalsen. Ook heb ik in verloop van tijd een steeds uitgebreider assortiment gekregen van gerbera’s tot orchideeën ik heb het allemaal. 

Ik fiets bijna elk weekend met mijn elektrische fiets/kar door de buurt om mijn klanten te voorzien van leuke boeketten en verse bloemen.

Nu ben ik op een punt aangekomen dat ik graag iets nieuws wil namelijk een webshop. Ik kreeg veel vragen via sociale media of ik ook boeketten langs kwam brengen in andere dorpen, zelfs een klant uit Friesland. Dat was mij echt te ver. Vandaar de webshop. Ik wil graag nog meer mensen blij maken met mijn producten. En ja zeg eerlijk ik mag dan wel een elektrische fiets hebben ik moet toch trappen, en met een zware kar erachter is het soms teveel. Daarom leek mij het makkelijk om mijn producten te gaan versturen via de post. 

Dit was voor mij echt iets heel nieuws en heb daarom ook hulp ingeschakeld van mijn ouders en Mart. Zij helpen mij nu met de webshop en een deel van het zakelijke gedeelte. Ik vind het verkopen aan de deuren nog steeds het leukste wat er is dus concentreer mij daar volledig op. Mijn ouders en Mart houden zich nu vooral bezig met de webshop. Als ik dat nog helemaal zelf moest gaan doen had ik geen tijd meer over om naar school te gaan, sporten of te spelen met vriendjes.   Ik denk dat het nu wel weer tijd geweest is om te gaan en dan zeg ik altijd.   IK GA ON TOUR……..

Groetjes,

Jurre van Flowers on Tour

Bekijk het assortiment!

Klik hier en ga naar de webshop.